Anasayfa

20 Ağustos 2016 Cumartesi

KABAK KOYU

Caliente bungalov evleri
   Yazmaya başlarken o anları  tekrar yaşıyormuşum gibi heyecanlanıyorum. Çünkü ben Faralya köyüne aşık oldum. Ses yok, doğa var, güzel insanlar var. Kafa dinlemeye gelmişler. Onlarda sen ben gibi ilham almak istemiş. Huzur depoluyorlar.Sizlere de bunu fotoğraflarla destekleyerek anlatacağım zaten.


  Öncelikle kalacak yer konusunda konuşalım;
Biz Booking.com dan  baktık.(Artık booking Türkiyeye hizmet vermiyor.)
''Caliente Bungalovs'' adlı tesisi fiyatları uygun olduğu için tercih ettik. Henüz 5 aylık yeni bir tesismiş. Bu tesisin Kabak koyuna uzaklığı 15-20 dk kadar.Aşağılarda koya çok yakın tesisler var ama fiyatı ona göre değişiyor. Koya gitmek için yamaç aşağı yürüyorsunuz. Ayrıca kamp alanı da var. Kamp alanında kalırsanız 30-35 TL, bungalov'da kalırsanız 2 kişi 130 TL gibi bir rakam ödüyorsunuz. Biz her ikisini de kullandık bungalovların bir tarafı cam kaplı ve yıldızları izleyebiliyorsunuz. Temizdi ve lüks aramayanlar için  gayet yeterli bence. Kendi çadırları pek konforlu değil mat falan vermiyorlar.Ben şezlong minderlerini serdim gayet güzel de uyudum. Kahvaltı dahildi ve beklentimin üzerinde bir kahvaltıydı. Çalışanlar rahat adamlar hatta fazla rahatlar:) Ama bu tesisi önerir misin? derseniz öneririm parasına göre gayet iyiydi.
                    
           Fotoğrafların üzerine  tıklayarak daha yakından bakabilirsiniz!


Caliente bungalovs  -camping


Kabak koyu

2.önereceğim tesis ''Olive Garden Kabak''
Kaldığımız ''Caliente  Bungalov'' tesisinin hemen altında kalıyor.
Şimdi anlatacaklarım yüksek bütçeli arkadaşlar için uygun olabilir. Öncelikle eğer Kabak koyunda nerede yemek yenir? derseniz istisnasız 'Olive Garden''olmalı. Yemekleri harika, manzarası harika 15 yıllık  bir mekanmış. Havuzu var ve uçurumun kenarında yüzüyormuşsunuz hissi veriyor.Bu tesiste kalmadık ama kalmış kadar olduk. Öğle yemeğini orada yiyip havuzu kullandık adeta büyülendik. Çünkü tepede karşınızda koca bir dağ var. Akdeniz ve havuzun muhteşem birleşimi bir manzara.Fotoğraflar bunu gayet güzel anlatıyor zaten. Kaliteli yemek yemek isterseniz buraya gelin ve havuzunu kullanın o manzarayı yaşayın!


Olive Garden

  Kabak koyuna gelince;

Ulaşmak için  patika yoldan yürüyerek indik(İsterseniz servisler var 5 tl ye inip çıkıyorsunuz-2017 fiyatı)Spor ayakkabıyla inmek daha akıllıca olurdu çünkü terlikle zorlandım. Koya diyecek birşey yok turkuazın en güzel tonlarına sahip. Denizi 1 adımda derinleşiyor. Denizin iyice tadını çıkarıp yine kamp alanına çıkarken 1. gün servisle çıktık çünkü hava kararmıştı. 2. gün yürüdük alışıksanız yürüyün bence.

Doğadan uzaklaşmak istemiyorum çünkü özgür hissettiğim tek yer.Kendimi dinlediğim tek yer. Çünkü orada düşünüyorum, orada  hayal kuruyorum, özlüyorum, üzülüyorum yada mutlu oluyorum. Gereksiz korkuları yenip birşeyleri hissetmek lazım. Gece olunca çadırın fermuarını yavaşça kaldırıp yıldızları izlemek ,gecenin de sesi varmış  öğrenmek lazım.Yaşayabiliyorken bazı şeylerin kıymetini bilmek lazım. O zaman 5 yıldızlı otelleri değil sonsuz yıldızlı doğayı seçin  o halde çıkın çıkın gezin :)

Ulaştığım herkese sevgiler.
Olive Garden Otel





Kabak koyuna patikadan inerken görülen  manzara